Cameron Highland : BOH Sungai Palas Tea Centre

18:28:00

Assalamualaikum 😊

4/3/2017 sha ngan family pergi naik ke Cameron Highland. sebab ayah ada perjumpaan dengan kawan-kawan sekolah ayah dulu. so, kitaorang pun join sekali. bertolak 3hb jumaat. balik hari ahad. 
dari Simpang Pulai ke Cameron .. tempat pertama sekali kita orang singgah adalah dekat al mashoor strawberry farm minum teh kat situ.. sebenarnya nak turun pi tandas, alang-alang tu rest lah kejap. lepas tu, terus ke ladang teh BOH. yea~ sebenarnya tak pernah lagi kesini. selalu pergi dekat cameron valley tea house je.  dah ada kat sini  gambar ladang je lah kita amik banyak. hehehehe..







dah nama pun bercuti diatas bukit kan.. mana boleh korang pakai heels.. of course kene pakai kasut sport! nasib lah, kasut sport tak bawak pulak.. nasib baik ada kasut adik lelaki sha kat kereta ni.. dah ler.. selipar pun tak bawak!


time ni tengah  tunggu kawan ayah.. lepastu nak tunggu makanan dengan teh sampai 😏




serious pemandangan dia cantik !


why lah, dalam gambar ni adik kita pandang camera?


hamik kau.. cuti sekolah ke.. tak citi sekolah ke.. orang penuh gila kat sini. i means,, cameron highland sarat jugak dengan pelancong yang datang.. hujung minggu. sha fikir tak ramai orang, sebenarnya tak.. atas jalan pon jammed kot~

next cerita will update soon~ Assalamualaikum💓

You Might Also Like

2 00 Comments

  1. cntik pmadangn ! xpena jejak cameron lagi =) huhu
    241 lapor diri =)

    ReplyDelete
  2. ANDA DI TAG =D

    http://www.jun-zie.com/2017/03/the-sunshine-blogger-award-mrs-shikin.html

    ReplyDelete